14. august 2013

Marit ja Jaanus !


See teise augusti pidu jääb mulle kogu eluks meelde, sest juhtus see, mis pole just igapäevane asi (kuna kallid mälukaardid pidavat olema väga töökindlad) ja mis ei tohiks juhtuda !
Juhtus nimelt see, et koju jõudes hakkasin oma tavalisel viisil pilte arvuti laadima ja minu mälukaart lihtsalt tõrkus, OH ÕUDUST ! Leidsin kaardiga kaasas oleva programmi, mis pidi aitama. Abi oli ainult nii palju, et seni kuni see programm töötas (kaks päeva) istusin mina nagu süte peal, väga kuum oli olla :)
Ja eriti põnev oli see, et selle kuuma enesetundega tuli järgmine päev juba teise pulma minna pildistama!
Aga nüüd on see koht kus tahaks tänada kallist sõpra Viktoriat ja imelist Ingot abi eest ! Tänu Teile ei pidanud ma hakkama noorpaari ees otsima vabandusi :  ``Vabandage, pilte ei saa, sest mingi jama oli ! ``
Tänase seisuga olen selle kaardi poodi tagastanud ja kuigi nad püüdsid mulle selgeks teha, et kaart on terve ja see võib olla ainult ühekordne juhus, siis tänan ei , seda sama kaarti ma enam kindlasti ei kasuta!
Uskuge mind, kehva ilm ja kellegi halb tuju on selle kõrva null, sest pole ju vahet milline on ilm või piduliste tuju, meie, fotograafid oleme seal selleks, et anda endast parim !!!
Moraal siis see, et kui Teie laps tahab ühel päeval "Itimeheks" hakata, siis toetage tema soovi !
Elame ajastul, kus ilma nendeta lihtsalt ei saa :))

Otseloomulikult oli see päev imeline kogemus mulle, suursündmus noorpaarile, nende lastele ja külalistele ! Tänan Teid südamest lahkuse ja imelise peo eest!

Sellel peol nägin ja kuulsin palju-palju :)  
...nägin toimekaid sõbrannasid, kes olid juba hommikul vara platsis, et kõigil juukseid lõigata ja soenguid teha    ja uskuge mind, neid päid, mida pügada, oli palju :)
...nägin, et pruuti aitasid kauniks teha:  Sälly Saaliste-Käärats, soeng ja Jaanika Nessler, meigi meister
...nägin lihast ja luust tordimeistrit ja seda kuidas tordile kolm korrust tehti.
...nägin palju põnevaid inimesi linastes kostüümides.
...nägin kätsatavaid pärlkanu, kelle mõnusat taustakisa jagus pikalt, sest nad ei suutnud leppida mõningate        külalistega, nimelt häirisid neid uued üürilised,  roosa-musta karva notsud :)  
...nägin seppa, kes oli peale sepatöö veel suurepärane pilli- ja laulumees. 
...nägin Jõelaevanduse punti, kes tegid kõrvale pikalt PAI ja rõõmustasid meie tuju :)
...nägin, et kogu vald ja kihelkond oli kokku aetud ja keset ööd saime kuulda suurepäraselt esitatud Tuljakut,    see oli nii vägev, et võttis sõnatuks !
...nägin kõigi lemmikut POSÕ , kummardus noortele ! 
...ja veel nii palju põnevat oli aga vaadake lihtsalt pilte ja saage osa suurest õnnest ja rõõmust :
Päikest ja soojust Teie päevadesse !